logo-auto

Qui som?

Diseño sin título (1)
Diseño sin título (1)

MIRÓ

L’experiència viscuda ens avala, per a continuar ensenyant els principis d’una conducció seriosa i respectuosa. Som presents a quatre comarques de Lleida, inclosa la capital de Ponent.

El nostre equip humà de professionals i els mitjans tècnics propis; cotxes, motocicletes, camió rígid i semi-remolc (articulat i trailer), es complementen amb l’ús exclusiu de la nostra pista de pràctiques homologada de 5.500 metres quadrats ubicada a Agramunt, a més de l’ús de la pista compartida a Alcoletge.

Des de

1964

Autoescoles Miró, formació i
educació dels futurs
conductors.

La nostra trajectòria empresarial orientada a la formació i educació dels futurs conductors comença l’any 1964 a Artesa de Segre, la nostra primera seu, fonamentada en l’esperit emprenedor i l’esforç constant del fundador, Ramón Miró Gomà.

L’any següent obria la segona seu ubicada a Guissona i, el 1985, s’iniciava el camí de la nostra central a Agramunt. L’any 2014 es va iniciar el procés d’expansió que es va fer realitat amb l’obertura de la nostra nova seu a Lleida. Som presents a quatre comarques de Lleida, inclosa la capital de Ponent.

A partir del 2010, ens orientem cap a la formació integral, en Centre de Formació de conductors, autoritzat per a fer els cursos de Certificat d’Aptitud Professional (CAP) i de conducció de matèries perilloses (ADR).

El nostre centre de formació també ofereix els cursos de conducció eficient, drets del transportista-competència professional, curs de tacògraf digital, a més de qualsevol tipus de curs bonificat, que pugui interessar a les empreses per a la formació dels seus treballadors, també som centre informador de recuperació de punts i permís.

Lleida

2014

L’any 2014 es va iniciar el procés d’expansió que es va fer realitat amb l’obertura de la nostra nova seu a Lleida. Som presents a quatre comarques de Lleida, inclosa la capital de Ponent.

Integrats i valorats dins el nostre entorn professional

Som socis fundadors de:

 l’Associació Provincial d’Autoescoles de Lleida

Socis de la Confederació Nacional d’Autoescoles (CNAE)

Socis de la Federació d’Autoescoles  (FAC) 

 l’Associació Catalana de Centres de Formació i Autoescoles -la (ACCFA)

Tenim un professorat amb molta preparació, experiència i amb constant formació específica!

Jordi Miró Pampalona

Professor de Formació Viària,
Professor de Conducció Eficient de vehicle elèctric, Professor de CAP.

Damià Miró Pampalona

Director, Professor de Formació Viària i de conducció eficient, professor de CAP en totes les especialitats, Competència Professional, professor d’Extinció d’incendis i formador dels cursos de Recuperació de punts i permís.

 
 
 

Aleix Miró Villuendas

Departament de Qualitat, RRHH, Professor
de Formació teòrica, Professor d’ADR amb totes les especialitats.

 
 
 

Jose Antonio Fernández

Professor de Seguretat Viària i Professor de
Conducció Eficient de vehicle elèctric, Professor de CAP

Català
Abrir chat
Hola 👋

En què podem ajudar-te?